Субота, 20.04.2024, 09:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Твоя думка?
Зломану електроніку:
Всього відповідей: 20
Інформер
Лічилка

Прилади&Системи

Головна » 2010 » Грудень » 9 » АКЦІЯ "СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ІДЕ ДО СИРІТ"
22:02
АКЦІЯ "СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ІДЕ ДО СИРІТ"

Як усе відбувається ?

Акція "Святий Миколай іде до сиріт" розпочинається задовго до свята Миколая, багато тижнів іде клопітка робота для того, щоб користь від її проведення була якомога більшою. Готуються до свята і діти шкіл-інтернатів. В сирітських закладах організовується конкурс малюнку до Миколая. Переможець той - чий малюнок найкращий. Він отримує спеціальний подарунок за майстерність і творчість. Найкращий малюнок обирається логотипом акції.

Поряд з цим діти пишуть листи до Святого Миколая, у яких просять про різноманітні речі. З дитячих листів можна дізнатися про що мріє дитина, яким є її навколишній світ, що її болить і чого їй бракує. Усі листи написані з бажанням привернути до себе увагу, з прагненням тепла і любові.

Уся пошта до Святого Миколая розподіляється серед парафій міста, де всі бажаючі взявши дитячого листа, можуть приготувати подарунок для дитини-сироти від імені Святого.

Крім цього, акція має на меті збір коштів та матеріальної допомоги (одяг, взуття, продукти харчування, канцтовари тощо). Підприємства, організації, фірми, установи та заклади краю підтримують акцію "Святий Миколай іде до сиріт". Місцеві засоби масової інформації надають активну інформаційну підтримку цій акції. Зібрані кошти використовуються на придбання для сирітських закладів речей першої необхідності: постільної білизни, ковдр, рушників, матраців, покривал, предметів особистої гігієни.

За кілька днів до свята Миколая вже запаковані та підписані жертводавцями подарунки збираються в пункті прийому Мальтійської Служби Допомоги та Карітасу.

Починаючи з 18 грудня напротязі кількох днів відвідується кожний сирітський заклад, охоплений цією акцією. Молоді люди - волонтери готують святкову урочисту програму, під час якої кожна дитина в інтернаті отримує свій подарунок з рук самого Чудотворця.

Мальтійська Служба Допомоги
м.Івано-Франківськ, вул.Лесі Українки, 1
Тел./факс:(0342) 552644, e-mаil:malteser@ukr.net

Категорія: Рішення важливих питань | Переглядів: 744 | Додав: metersys | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: