Вівторок, 16.04.2024, 10:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Твоя думка?
Зломану електроніку:
Всього відповідей: 20
Інформер
Лічилка

Прилади&Системи

Головна » 2010 » Лютий » 16 » Антивірус. Їх багато, але який...? Який "справжній"?
13:44
Антивірус. Їх багато, але який...? Який "справжній"?
Останнім часом дуже поширеним став такий собі вірус: на екрані вискакує повідомлення з неохідністю відправити СМС на платний номер...))) При цьому ПК не працює. Також є й інші віруси, наприклад, Rootkit - які не дозволяють зовсім завантажити ПК.
Довгий час побутувала думка що "гарним" є анивірус NOD32. Бо він буцімто не "хоче" багато ресурсів ПК, тобто не "підгружає" його. Та й по надійності вроді всьо ОК). Але події зими 2010 показали його з ненайкращої сторони. Там де він був встановлений (3 версія) - усюди просто таки розгулювали шкідники, деякі з них навіть пошкоджували файли, і це не поодинокі випадки!!! Інша справа з "Касперським" - ось там де він був встановлений якраз усе більш-менш гаразд.
На багатьох фірмах встановлено "Avast!" (я помітив).
Так який же ж сьогодні Антивірус є нормальним, уже навіть не кажу кращим?
Категорія: Актуально | Переглядів: 813 | Додав: metersys | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
19.02.2010
Привіт. Особисто я користуюсь каспером 7 і всім пропоную антивірус касперский (не залежно від версії). Каспер має антивіруси для мобільних систем як windows mobile x.x, simbian 60. На роботі підприємство користується Symantek-ом також не поганий антивірус, але мені бальше сподобався касперский. На мою думку краще користуватись ЛІЦЕНЗІЙНИМИ антивірусними програмами відомих виробників і як можна частіше обновляти їхні бази.

18.02.2010
1. Yevgen [Матеріал]
Я користуюся каспером, і кращої альтернативи наразі не бачу. Також непогано справляється з своєю роботою CureIT від Dr.Web (працює там де інші не запускаються:)))). Такі продукти як Нод чи Аваст а тим паче наша вітчизняна розробка "Зілля" я б взагалі заборонив для продажу, вони тільки створюють ілюзію безпеки зпрацьовуючи лише на кряки для вінди:)))

Ім`я *:
Email *:
Код *: