Субота, 20.04.2024, 16:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Твоя думка?
Зломану електроніку:
Всього відповідей: 20
Інформер
Лічилка

Прилади&Системи

Головна » 2011 » Січень » 13 » Азбука водія! )))
18:40
Азбука водія! )))

Нічого з правил переписувати не буду, лише кортко та ясно, щоб читати не надоїло )

  1. Всі авто рухаються по правому краю проїжджої частини. Ліву смугу можна займати лише для об'їзду чи повороту. Дорожні знаки слід шукати справого боку. Там їх має шукати водій ). 
  2. Універсальне правило: Якщо маршрути авто перетинаються, а їх водії мають однакове право на рух (або обоє їдуть по головних або обоє по другорядних дорогах), то дати дорогу повинен той водій, який має задваду справа. ПОМЄХА СПРАВА!!! Але це правило не діє там, - де є світлофор, регулювальник, чи знаки ГОЛОВНА, ДРУГОРЯДНА дорога!
  3. Коли водії рухаються у напрямі ЗЕЛЕНОЇ СТРІЛКИ, ввімкненої у додатковій секції світлофора (або причеплена табличка на рівні червоного сигналу світлофору) вони мають дати дорогу усім хто перетинає їх маршрут! МОЖНА ЇХАТИ, КОЛИ ТУДИ НІХТО НЕ ЇДЕ!
  4. Якщо роздоріжжі стоїть регулювальник – не розгублюйтесь, просто не треба їхати йому у спину (коли він задом до вас), а також коли він підняв праву руку боком до Вас. Але регулювальника зараз побачити можна дуже рідко ))) 

Знаючи цю абетку можна їхати! Все решта прийде з практикою. Головне пам'ятати, коли підїжджаєш до роздоріжжя шукай або світлофор, або знак ГОЛОВНА, ДРУГОРЯДНА дорога. Тоді точно знатимеш хто має їхати першим. Та всеодно будь обережним інші водії можуть не слідкувати за знаками, тому треба бути уважним навіть тоді коли їдеш на зелений сигнал світлофора чи по головній дорозі!

Категорія: Актуально | Переглядів: 686 | Додав: metersys | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
17.01.2011
1. Роман (metersys) [Матеріал]
Часто буває biggrin зупинили і незрозуміло чому, що порушив??? Вродь їхав потиху до 60 км., фари включив... г-м-м-м, щоб не попастися на гачок працівнику ДАІ візьміть цю книжку! То поки шо найкраще щог я бачив, там є зразки позовів і т.ін. http://metersys.at.ua/GAI/GAI.pdf

Ім`я *:
Email *:
Код *: