Четвер, 25.04.2024, 07:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Прилади&Системи

«День енергетика» - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: asy_igor  
Форум » Різне » Всяка всячина » «День енергетика» (свіжа пянка)
«День енергетика»
asy_igorДата: Понеділок, 22.12.2008, 12:34 | Повідомлення # 1
Група: Видалені
Своє професійне свято енергетики відзначають в один з найкоротших світлових днів в році – 22 грудня. Важко переоцінити значення роботи енергетиків, чиєю невпинною працею створюється одне з найнеобхідніших благ - тепло, яке забезпечує комфорт в будинках всіх без виключення громадян країни.

Історія цього свята бере свій початок в 1966 році 23 травня. Саме тоді Указом Президії Верховної Ради СРСР був встановлений «День енергетика» на згадку про день прийняття Державного плану електрифікації Росії на 8-ому Всеросійському з'їзді Рад в 1920 році. З тих пір дане свято відмічається і в Росії, і в країнах колишнього СРСР.

«День енергетика» – це свято всіх тих, хто будь-коли був причетний до створення і обслуговування енергетичних систем. «День енергетика» – це також свято тих, хто і сьогодні залишається на відповідальному посту працівника енергетичної галузі. Нарешті, «День енергетика» – свято всіх, для кого поняття «тепло» і «світло» – це не просто слова, а ціла епоха.

За доброю багатолітньою традицією, кращих представників енергетичної галузі цього дня відзначають високими винагородами, почесними грамотами і коштовними дарунками. А зі всіх святкових побажань можна відзначити найголовніше і актуальніше на сьогодні – «Дорогі енергетики! Постарайтеся, щоб в кожному будинку, в кожній сім'ї завжди були світло і тепло».

Форум » Різне » Всяка всячина » «День енергетика» (свіжа пянка)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: